2018 – 2019 petek temizliği fiyatları

2018 – 2019 petek temizliği fiyatları ne kadar ? Bu sezonda fiyatlarda değişiklik yapmadık  1 ile 4 petek arası 100 TL ondan sonraki her petek için 25 TL fark alıyoruz. Bilmeniz gereken detay sizin istediğiniz miktarda değil toplam adet miktarınca petekler temizlenir yani dairede bulunan tüm petekler sayılmaktadır.

Petek temizliği yaptırmanın önemini bilen kullanıcılar her 3 yılda en az 1 kere petek temizleme işlemlerini yaptırıyor. Tesisatın içinde biriken kireç, tortu , pas ve çamurlaşma tesisatı tıkar ve petekler iyi ısı veremez.

Petek Temizliğinin Önemi

2018 – 2019 petek temizliği fiyatları ekonomik olan firmayız. Radyatör, kombi temizleme, bakım fiyatları sitemizde yazmaktadır. Petek sayısına göre tarifeler biraz değişse de sonuç daha iyi ısınmak ve fazla ödenen doğalgaz masraflarını azaltmak açısından sizlere verim sağlayacağını düşünmekteyiz. Özellikle petek temizleme işleminin yaklaşık iki sene boyunca tekrar gerek olmaması önemli bir avantajdır.

Kaliteli kimyasal ilaç ile petek temizleme çalışmaları ilk önce kirlilik kontrolü ile başlar. Kombinin alt kısmında bir tıpa bulunur ve birkaç santim uzunluğunda paslanmaz çelik malzemeden filtre bulunmaktadır. Bunun temizliği diş fırçası ile yapılabilirken, içindeki pislikleri kontrol ederek yüksek ısıda dikkatli bir şekilde ve gerekirse birkaç defa olmak üzere tesisatı temizleriz. Bu peteklerdeki kirliliği almamaktadır. Getireceğimiz cihazın petek içlerindeki tüm nesneleri hareket ettirebilecek güçlü bir basınca sahip olması nedeniyle tesisata gönderimi ve tahliyesinde hızlıca işlem yapabilmekteyiz. Eğer basınç olmasaydı dibe çöker ve soğuma bölgeleri biraz değişmiş olsa da devam ederdi. Özellikle yüksek ısılarda ekleyeceğimiz ilaç ile tesisatın içindeki nesnelerin çözünür ve kum gibi hale getirmekteyiz. Bu sayede devir daim sürekli devam etmekte ve duru su eklenmesi ile koruma sıvısını da dahil ederek tesisatın uzun ömürlü olmasını sağlıyoruz.

Petek içindeki su miktarı ne kadar azalırsa bunun nedeni hava veya tortu, çamur, kireç gibi maddelerden olmaktadır. Peteğin soğumasının nedeni her zaman kenarından havasının alınması ile düzelmez ve biz tüm eksiklikleri dikkatlice araştırarak sorunu ortadan kaldırmaktayız.

Bilgi için TIKLA ARA Call Now ButtonTıkla ARA : 0551 231 83 55